LedLenser punjač Flex 5 Powerbank 502511

4.950 RSD

Powerbank Flex5 sadrži jednu bateriju tipa 21700 (uključena).

Powerbank
Punjač baterije sa indikatorom nivoa napunjenosti
Bezbedno skladištenje baterije
Ekran za proveru kapaciteta
Dvostruka zaštita od kratkih spojeva
Brza zamena baterije

Fleksibilni, održivi, moćni – to je ono što izdvaja  Powerbank koje pripadaju Flex seriji. Nudi šest funkcija u robusnom i vodootpornom kućištu koje pruža: powerbank, punjač baterije sa indikatorom nivoa napunjenosti, bezbedno skladištenje baterije, ekran za proveru kapaciteta, dvostruku zaštitu od kratkih spojeva, brzu zamenu baterije. Powerbank Flex5 sadrži jednu bateriju tipa 21700 (uključena).

Powerbank za punjenje vaše lampe, lampe za glavu ili elektronskih uređaja u pokretu.
Dolazi u kompletu sa 21700 litijum-jonskom baterijom.
Vreme punjenja: 140 min (USB-C).
IP65 zaštitna kutija za skladištenje – za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu.
Funkcija indikatora baterije.
Dužina – 103 mm. Širina – 41 mm. Visina 28 mm.

Ovo je savršen dodatak mnogim LED Lenser proizvodima koji koriste litijum-jonsku bateriju 21700, pune vašu bateriju do 30% brže od punjenja baterije u samoj jedinici. Flex5 dolazi u kompletu sa 1  litijum-jonskom baterijom koja se puni unutar kućišta i dolazi sa funkcijom indikatora statusa baterije tako da uvek znate koliko vam je preostalo napunjenosti.

Korisna funkcija powerbank-a vam omogućava da punite telefon i druge elektronske uređaje u pokretu ako je potrebno.

Kompaktan i lagan što ga čini idealnim saputnikom u džepu ili torbi, značajno produžavajući vreme rada vaših kompatibilnih LED Lenser lampi i lampi za glavu, ili možete da koristite funkciju powerbank za punjenje svetla koje ne koriste priloženu bateriju. Napravljen je od čvrstog polikarbonata i takođe ima IP65 ocenu, tako da se može koristiti po kiši ili suncu.

Unutrašnje baterije su kompatibilne sa nekoliko LED Lenser proizvoda uključujući; H7R Core, H7R work, H7R Signature, P7R Core, P7R work, P7R Signature i još mnogo toga (bilo koja jedinica koja koristi bateriju 21700), ili se jednostavno može koristiti za punjenje vaše lampe ili uređaja kao bilo koja druga .

Dolazi u kompletu sa Flex5 PoverbankPlus, 1 x 21700 li-jonska punjiva baterija i USB kablom za punjenje.