VAŠA KORPA

POPUST za kupovinu u internet prodavnici 10% preko 5.000 RSD.

SNAJPER doo

Preduzeće Snajper je osnovano 1992. godine u Beogradu kаo prvo privаtno preduzeće u Srbiji koje se bаvi prometom oružjа, municije i lovаčke opreme. Danas zauzima lidersku poziciju u toj oblasti trgovine.

Snajper je registrovano trgovinsko preduzeće za promet lovačkog oružja, municije, opreme za lov, sportsko streličarstvo, kao i opreme zа borаvаk u prirodi.
Veleprodajom snabdevamo 80 trgovina u Srbiji, izvozimo u države bivše SFRJ, a maloprodaju nudimo u dve opremljene prodavnice u centru Beograda (Masarikova 4 i Prizrenska 13).

Tokom dugog niza godina, Snajper je postao poznat ljubiteljima lova širom Srbije i regiona. Snajper je firma koja neprestano obogaćuje asortiman kako bi svojim kupcima opravdala dugogodišnje poverenje. Unutar kolektiva kao celine, trudimo se da učvršćujemo međusobne odnose, stvarajući tako pobednički tim. Upravo je to naša najveća snaga, ono što nas pokreće i ono čemu težimo. U svom prodajnom programu, nudimo širok spektar lovačkog, vatrenog, sportskog i vazdušnog oružja vodećih svetskih, kao i domaćih proizvođača.

Prizrenska 13

Masarikova 4

Prijatelji kuće