POPUST za kupovinu u internet prodavnici 5% do 5000RSD, 10% preko 5000RSD.

SNAJPER doo

Preduzeće „ Snajper “ osnovano je 1992. godine u Beogradu kаo prvo privаtno preduzeće u Srbiji koje se bаvi prometom oružjа, municije i lovаčke opreme. Danas zauzima lidersku poziciju u toj oblasti trgovine.

„ Snajper “ je registrovano trgovinsko preduzeće za promet lovačkog oružja, municije, opreme za lov, sportsko streličarstvo, kao i opreme zа borаvаk u prirodi. Promet obavljamo veleprodajno, a prodaju na malo u dve adekvatno opremljene prodavnice u centru Beograda i to u Masarikovoj ulici broj 4 i Prizrenskoj broj 13.

Tokom dugog niza godina, „ Snajper “ je postao poznat ljubiteljima lova širom Srbije i regiona. „ Snajper “ je firma koja neprestano obogaćuje svoj asortiman kako bi svojim kupcima opravdala dugogodišnje poverenje. Unutar kolektiva kao celine, trudimo se da učvršćujemo međusobne odnose, stvarajući tako pobednički tim. Upravo je to naša najveća snaga, ono što nas pokreće i ono čemu težimo. U svom prodajnom programu, nudimo širok spektar lovačkog, vatrenog, sportskog i vazdušnog oružja vodećih svetskih, kao i domaćih proizvođača, kako bi udovoljili svačijem ukusu.

Prizrenska 13

Masarikova 4

Prijatelji kuće