Ballistol kanap za čišćenje oružja FlexCare 6/8/9,3mm
2.300 RSD Select options

Ballistol kanap za čišćenje oružja FlexCare 6/8/9,3mm

2.300 RSD

Ballistol FlekClean kabl za čišćenje oružja

Ballistol kabl za čišćenje oružja Flek-Clean je jednostavan, brz i fleksibilan. FlekClean je pogodan za brzo, temeljno čišćenje između. Ugrađene kuglice za pritisak i sunđeri optimizovane kalibrom obezbeđuju visoke performanse čišćenja. Vrpca otporna na kidanje sa mesinganom težinom osigurava savršeno rukovanje.

FlekClean kablovi za čišćenje omogućavaju brzo čišćenje bez pomoći drugih alata kao što su filca za čišćenje, zakrpe, četke ili hrastovine. Ugrađeni specijalni sunđeri služe kao tečnost za skladištenje sredstava za čišćenje cevi i ulja za oružje. Stavite sredstvo za čišćenje cevi na prednji sunđer, a na zadnji sunđer ulje za oružje. Tako kabl za čišćenje obezbeđuje čišćenje i očuvanje u jednom koraku. Kuglice za pritisak optimizovane kalibrom obezbeđuju ujednačenu i efikasnu distribuciju pritiska, kao i primenjenog sredstva za čišćenje cevi ili rastvarača za oružje unutar cevi.

Kabl za čišćenje odmah uklanja višak tečnosti. FlekClean je periv, za višekratnu upotrebu i otporan na sva sredstva za čišćenje i ulja. Da biste bili sigurni da uvek koristite odgovarajući kabl za čišćenje, kalibri su ugravirani na mesinganoj težini.

FlekClean kabl za čišćenje biće isporučen u zgodnoj transportnoj kutiji.
Užad za čišćenje u različitim verzijama za sačmarice i cevi sa kuglom, pištolje i dugo oružje

FlekClean kablovi za čišćenje iz Ballistol-a dostupni su u različitim varijantama:

 

Dodatne informacije

Kalibar

5,6/6mm, 7,5/8mm, 8,5/9,3mm