Boker Lovački nož 114941 Barlow Classic Gold
11,400 RSD Dodaj u korpu

Boker Lovački nož 114941 Barlow Classic Gold

11,400 RSD

Opis

Boker Barlow Classic Gold
Čak i u svetu visokotehnoloških materijala, kao što su prah metalurgijskog čelika, kompoziti kao što su ugljenik ili G10 i tehnički materijali kao što su titanijum, ili cirkonijum, klasični džepni noževi su u povećanoj popularnosti.
Tradicionalni dizajni kao što su Trapper,Scout, Berlow ili naši sportski noževi oduvek su cenjeni alati za svakodnevnu upotrebu i osvajaju ljubitelje svih uzrasta.
Sa našom klasičnom serijom Gold, nudimo kounterpoin na sečivu modernog proizvođača, sa svojim laserski graviranim logom.
Za Classic Gold seriju, vratili smo se u klasičnu izradu, završivši sečiva sa originalnim klasičnim zlatnim ogrebotinama koje su bile uobičajene za visokokvalitetne noževe.
ističući svoj svoj sofisticirani izgled, noževi u ovoj seriji imaju drške od odabranih delova pustinjskog željeznog drveta, koji nije samo veoma čvrst, već takođe nudi veoma elegantan izgled.
Dizajn je završen klasičnim Boker logom u dršci noža.
Fino 440C sečivo sa zlatnim ogrebotinama.
Drška od Ironwood sa Nikl-Srebrom.
Karakteristike:
Dužina noža: 14.9cm Dužina sečiva: 6.6cm Debljina sečiva: 2mm Težina: 48g Materijal sečiva: 440C Materijal ručke: Nikl-Srebro i željezno drvo Zaklučavanje:Slipjoint Boja:Braon Made in Germany