Antifon Walkers Aktivni Razor Slim RSEM

11.990 RSD

Razor Slim Aktivni antifon je savršeno rešenje za zaštitu sluha za strastvene strelce, lovce ili entuzijaste na otvorenom. Dizajniran da pruži vrhunsku zaštitu sluha, Razor Slim Electronic Muff ima stepen smanjenja buke od 23 dB, osiguravajući da možete uživati u omiljenim aktivnostima na otvorenom bez oštećenja sluha.

Za razliku od tradicionalnih glomaznih štitnika za uši, Razor Slim Electronic Muff ima dizajn niskog profila koji dobro pristaje uz vašu glavu. Njegova tanka konstrukcija omogućava manevrisanje bez napora, bilo da ste u streljani ili na terenu. Jastučići za uši pružaju izuzetnu udobnost, čak i tokom dugih sati nošenja, osiguravajući da se možete fokusirati na svoje aktivnosti bez ometanja.

Kompaktna elektronska zaštita sluha

Walkers Razor Slim Electronic Muff ima naprednu tehnologiju kompresije koja se aktivira zvukom, koja efikasno smanjuje štetne zvukove poput pucnjave i glasne mašinerije na bezbedne nivoe, dok vam i dalje omogućava da čujete važne ambijentalne zvukove. Sa stepenom smanjenja buke (NRR) od 23 dB, ovi štitnici za uši pružaju izuzetnu zaštitu čak i u najglasnijim okruženjima, osiguravajući da vaš sluh ostane zaštićen.

Oprostite se od prigušenih zvukova i izobličenih frekvencija. Ugrađeni zvučnici visoke definicije Razor Slim Electronic  isporučuju jasan, pojačan zvuk direktno do vaših ušiju. Bez obzira da li ste na dometu, komunicirate sa svojim drugarom u lovu ili na gradilištu, možete uživati u oštrom, prirodnom kvalitetu zvuka bez ugrožavanja vaše bezbednosti.

Napajanje: 2 x AAA

Boja: crna